Penjob.dk er en job portal med holdninger.

agreement 2548142 640Vi mener at arbejdsmarkedet bør være baseret på, at der er to parter som kan have udbytte af at indgå aftale om "Køb og salg".

De to parter består nemlig af en "arbejds sælger" og en "arbejds køber".

To parter hvor jobsøgeren (arbejds sælger) tilbyder sin arbejdskraft og en arbejds udbyder som er parat til at købe denne arbejdskraft.

Som i enhver anden køb- og salgs situation, indgås der en fornuftig aftale om dette forhold.

Vi er absolut tilhænger af at man er medlem af sammenslutninger som kan varetage ens interesser og som har indgået diverse overenskomster.

Arbejdsudbyder og socialt ansvar.

Vi tror på at mange arbejdsudbydere er parate til at tage det sociale ansvar, der gør at de gerne vil ansætte folk i regulære jobs, og ikke falde for fristelsen til kun at ansætte folk i diverse, af regeringen opfundne beskæftigelses projekter (Gratis arbejdskraft).

Derfor skal du ikke her på portalen som arbejdsudbyder opslå sådanne.

Som regulær arbejdsudbyder, tilbyder vi til gengæld at annoncere din virksomhed her på siden gratis.
Mange har været indkaldte til samtaler og er blevet "sorteret" fra. Det er ikke nogen rar oplevelse, så behandl folk med respekt og tag en snak med den i mener, efter at have haft kontakt, matcher behovet.

Jobsøger:

Vi er sikre på, at de som søger job, er ansvarlige og seriøse omkring deres jobsøgning. Vi er også sikre på at mange af dem er kørt meget sure i at skrive masser af ansøgninger, kopiere eksamens/kursus beviser, CVér  i lange baner, for senere at modtage det ene afslag efter det andet.
Det eneste disse mennesker håber er, at få et regulært job på regulære vilkår.
Samtidig beder de om at blive respekteret for det de er og det de kan.

 

Tilføj kommentar


Sikkerhedskode
Opdatér